Ο λαός της ΑΕΚ μίλησε και ήταν… χείμαρρος

Η χθεσινή πορεία του Ενωσίτικου λαού βασικό θέμα των εφημερίδων στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ

 

 

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

“Εσείς θα φύγετε, η ΑΕΚ ΠΟΤΕ!”, γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα σήμερα που είναι αφιερωμένο στην πορεία του λαού της ΑΕΚ: “Ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε όγκο και παλμό η πορεία των οργανωμένων οπαδών για το γήπεδο. Η Νέα Φιλαδέλφεια πλημμύρισε από 3.000 Ενωσίτες και το μήνυμα ήταν ηχηρό προς τους ανιστόρητους του Δήμου. Αστυνομοκρατία στην Φιλαδέλφεια με ισχυρές δυνάμεις μπροστά από το δημαρχείο και τα γύρω στενά”.

SPORTDAY

“Φωνή λαού…”, γράφει η SD και προσθέτει:” Οι περίπου 3.000 Ενωσίτες βγήκαν στον δρόμο και έδειξαν πως δεν κάνουν πίσω μέχρι το όνειρό τους, η Αγιά Σοφιά, να γίνει πραγματικότητα.

LIVE SPORT

Πρώτο θέμα είναι στη LS η χθεσινή πορεία του κόσμου της ΑΕΚ: “Χείμαρρος! Πάνω από 2000 ΑΕΚτζήδες διαδήλωσαν στη Ν. Φιλαδέλφεια με συνθήματα υπέρ του γηπέδου και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου. Οπαδοί όλων των ηλικιών έστειλαν το ηχηρό μήνυμα ότι ο ναός της ΑΕΚ θα ξαναχτιστεί στα άγια χώματά της. Συμπαράσταση στον απεργό πείνας”.

GOAL

“Μίλησε ο κόσμος”, γράφει το Goal και προσθέτει: “Περισσότεροι από 1000 οπαδοί της Ένωσης έστειλαν προεκλογικό μήνυμα με αφορμή το γήπεδο”.