Νέα βόμβα από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Χιωτίδη: Και παύση πληρωμών και δραχμή αν χρειαστεί

H απάντηση που έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γιώργος Χιωτίδης σε τηλεοπτική εκπομπή, όταν ρωτήθηκε για το τι πρόκειται να πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν πετύχει η διαπραγμάτευση.
.

Νέες φωτιές αναμένεται να ανάψει η δήλωση που έκανε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, Γιώργος Χιωτίδης, σε τηλεοπτικό σταθμό. Τη δήλωσή του επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, με την υποσημείωση: “Τώρα ας την μοντάρει όπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης”.

Ο κ. Χιωτίδης ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής να αναφέρει συγκεκριμένα ποια όπλα θα χρησιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, επισημαίνοντας ότι οι δηλώσεις του κόμματός του είναι αόριστες “με πολλά αν”.

Ο κ. Χιωτίδης έδωσε την εξής απάντηση:

“Εάν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα. Εάν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών, θα κάνουμε παύση πληρωμών. Τελεία και παύλα.

Και εάν χρειαστεί, προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα. Με αυτή την έννοια, το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ είναι απολύτως σωστό”.

 

 

 

Πηγή: kozan.gr