Βενιζέλος: Σταθερότητα ή οπισθοχώρηση το στοίχημα των εκλογών

Σταθερότητα ή οπισθοχώρηση το στοίχημα των εκλογών, δηλώνει ο Ε. Βενιζέλος από το βήμα της Συνδιάσκεψης ΠΑΣΟΚ

Το στοίχημα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου είναι εάν την επομένη θα υπάρξει στη χώρα σταθερότητα και πρόοδος ή αβεβαιότητα και οπισθοχώρηση, τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ. Και πρόσθεσε ότι οι προσεχείς εκλογές έχουν στρατηγικό χαρακτήρα που δεν είχε καμία άλλη εκλογική αναμέτρηση στο παρελθόν.

Γι’ αυτό, όπως τόνισε, έχει πολύ μεγάλη σημασία αν θα πάμε μπροστά, κάνοντας το ένα βήμα που απομένει για την έξοδο της χώρας από την κρίση και το μνημόνιο ή θα κάνουμε πολλά βήματα πίσω, επισημαίνοντας ότι κάθε βήμα πίσω το πληρώνει πολύ ακριβά η χώρα και η νέα γενιά.

Τα πράγματα, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, δεν είναι συνηθισμένα και απλά, οι συνθήκες δεν είναι φυσιολογικές και το ζήτημα είναι προς τα πού θα πάει η χώρα από την 26η Ιανουαρίου τις επόμενες δεκαετίες, ποια θα είναι η μοίρα μας;

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Βενιζέλος απευθυνόμενος στους παρισταμένους, μέλη της Συνδιάσκεψης, καλωσόρισε «όλο το ΠΑΣΟΚ, το ενωμένο, το μαχητικό και το απερίσπαστο ΠΑΣΟΚ». Και πρόσθεσε, χρησιμοποιώντας φράση του Ανδρέα Παπανδρέου, ότι το παρόν δίνουν όλες οι γενιές, «της εθνικής αντίστασης, του 114, του Πολυτεχνείου και οι νεότερες γενιές της μεταπολίτευσης».