Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είμαστε εμείς και δεν το δωρίζουμε σε κανέναν

Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος, κηρύσσοντας την έναρξη της προεκλογικού αγώνα από την Λακωνία

Από την Σπάρτη ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, με ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που είχε γεμίσει, όχι μόνο το χώρο της αίθουσας και το λόμπι του ξενοδοχείου, αλλά έως έξω από το κτίριο, το δρόμο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχοντας δίπλα του τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, άσκησε κριτική στο Γιώργο Παπανδρέου και την απόφασή του να ιδρύσει νέο κόμμα, την συγκεκριμένη μάλιστα περίοδο και τόνισε εν μέσω χειροκροτημάτων ότι «το ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι εμείς και δεν το δωρίζουμε σε κανέναν».

Απευθυνόμενος στους πολίτες, τους κάλεσε να ανακαλέσουν στη μνήμη τους τα λόγια του Θεμιστοκλή στον Ευρυβιάδη, «άκουσον μεν πάταξον δε» και σημείωσε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή για να σωθεί η χώρα, από το να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και μέτρα.

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ των κοινωνικών αλλαγών και της δικαιοσύνης, αναγκάστηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την σωτηρία της χώρας και καταλαβαίνουμε είπε, ότι πληγώσαμε τον κόσμο, όμως δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Δώσαμε τη μάχη και στηρίξαμε τη χώρα σε δύσκολες στιγμές.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για την μέχρι τώρα στάση του κι επεσήμανε ότι είναι απορίας άξιο πως ένα κόμμα που ενδέχεται να κυβερνήσει, ακόμα και τώρα την προεκλογική περίοδο να δίνει υποσχέσεις και να λέει πράγματα που είναι παντελώς ανέφικτα.

Επιπλέον ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την τριεδρική περιφέρεια της Λακωνίας στο οποίο συμμετέχουν εκτός του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου, η Σταυρούλα Αλεβίζου, ο Κυριάκος Μαντούβαλος, ο Ηλίας Παναγιωτακάκος και ο Παναγιώτης Τσιμπίδης, ενώ το απόγευμα ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νομού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Πελοπόννησο και αύριο το μεσημέρι θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης κι αύριο το βράδυ θα μιλήσει στην Καλαμάτα.