Εικόνες που σοκάρουν: Βρετανός χειρουργός παιδιών κάνει χρήση ναρκωτικών πριν πάει στο νοσοκομείο

Κορυφαίος γιατρός της Βρετανίας κάνει χρήση ναρκωτικών πριν πάει στο νοσοκομείο (Pic)

 

Ένας από τους κορυφαίους χειρουργούς εγκεφάλου παιδιών της Βρετανίας εμφανίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης και ναρκωτικών χαπιών, λίγο πριν πάει στο νοσοκομείο.

Τις σοκαριστικές εικόνες που κατέγραψε κρυφή κάμερα έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Dailymail. Ο βρετανός δρ. Κόλιν Φέρι φαίνεται να ζητά μια σύριγγα για να μετρήσει το ισχυρό ηρεμιστικό -το λεγόμενο “χάπι του βιασμού”- γνωστό ως GHB πριν ακουμπήσει σε έναν πάγκο της κουζίνας για να καταναλώσει μια μεγάλη γραμμή κοκαΐνης.

Μέσα σε σχεδόν δύο ώρες, ο γιατρός κατανάλωσε το εθιστικό GHB και σχεδόν τρία γραμμάρια κοκαΐνης.

Ωστόσο, περίπου μία ώρα αργότερα, ο υπεύθυνος στο Γενικό Θεραπευτήριο του Λιντς όπου εργάζεται επιβεβαίωσε ότι ο Δρ Φέρι ήταν σε εφημερία, γεγονός που σημαίνει ότι υπό την επήρεια ναρκωτικών έπαιρνε αποφάσεις ζωής ή θανάτου για τους μικρούς ασθενείς του, οι οποίοι πάσχουν από διαταραχές όπως επιληψία και όγκοι του εγκεφάλου!

 

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, το νοσοκομείο έχει ζητήσει μια επείγουσα έρευνα και ανέστειλε τον γιατρό από την κλινική εργασία. Όπως αναφέρει ο Τζοις Ρόμπινς, συν-διευθυντής του νοσοκομείου “οι οικογένειες θα τρόμαζαν αν ήξερα ότι ένας γιατρός που φροντίζει μικρά παιδιά καταναλώνει ουσίες που επηρεάζουν την κρίση του”.

Οι κανόνες του νοσοκομείου, επιβάλουν στο προσωπικό να μην κάνει χρήση οποιασδήποτε ουσίας που να μπορεί να επηρεάσει την κρίση, είτε πριν από την έναρξη βάρδια ή στο καθήκον, συμπεριλαμβανομένων των έκτακτων κλήσεων.

Ο 51χρονος γιατρός  είναι παντρεμένος με μια νοσοκόμα και έχει μια κόρη στην εφηβεία. Μάλιστα, σε καταγεγραμμένη συνομιλία αναφέρεται και στη κρυσταλλική μέθη της οποία την επίδραση εξαίρει.

πηγή: dailymail.co.uk