Ερώτηση Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή για τα 3 εκατ. ευρώ που έβγαλε ο Λαζόπουλος στο εξωτερικό

Σκληρό πολιτικό παιχνίδι εξελίσσεται μέρα με την ημέρα, την ώρα που θεωρείται σχεδόν βέβαιη η προσφυγή στις κάλπες

 

 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε το πρωί στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών για το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με το εάν ο Λάκης Λαζόπουλος έχει βγάλει στο εξωτερικό 3 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την ερώτηση που κατέθεσε στο Κοινοβούλίο, ο Λάκης Λαζόπουλος έβγαλε στο εξωτερικό τρία εκατ. ευρώ στο εξωτερικό κατά την περίοδο της κρίσης.

 

Ο κ. Γεωργιάδη μιλώντας χτες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υποστήριξε, επικαλούμενος δημοσιεύματα τριών διαφορετικών blogs, ότι ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκατ. ευρώ. Ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε ως πηγή πληροφόρησης του “τρία πολύ σοβαρά sites” και κάλεσε τον κ. Λαζόπουλο να απαντήσει αν πράγματι έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκατ. ευρώ.

“Σήμερα διάβασα σε τρία blogs ότι ο γνωστός καλλιτέχνης, Λάκης Λαζόπουλος, που ξεκίνησε την ιστορία με τον Χαϊκάλη και που κάνει τόσο σκληρή προσπάθεια να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, συγκαταλέγεται στους Έλληνες που έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό την ώρα της κρίσης. Περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, αν διάβασα σωστά”, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, θα κάνω ερώτηση στη Βουλή για αυτό”», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.