Τάνια Ιακωβίδου σε Τσίπρα: Αν ήσασταν τηλεοπτική εκπομπή, ο καναλάρχης σας θα σας έκοβε

 

 

Με έναν… απίστευτο τρόπο επιτέθηκε η βουλευτής της ΝΔ Τάνια Ιακωβίδου στον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.
Μιλώντας στη Βουλή και προφανώς λόγω της προηγούμενης καριέρας της στην τηλεόραση η κυρία Ιακωβίδου είπε, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του κ. Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, όταν αν ήταν… τηλεοπτική εκπομπή ο καναλάρχης του θα τον έκοβε!
«Ο κ. Τσίπρας σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης. Η αλήθεια είναι ότι κάνατε 12%. Άρα, αν ήσασταν τηλεοπτική εκπομπή, θα φρόντιζε -φαντάζομαι- ο καναλάρχης να σας έχει κόψει, με 6% στο νεανικό κοινό», είπε χαρακτηριστικά.
Στο ίδιο… κλίμα και η υπόλοιπη ομιλία της όπου μεταξύ άλλων παρομοίασε τον κ. Τσίπρα με τον Νέρωνα, ενώ ανέφερε ότι μιμείται τον Ανδρέα Παπανδρέου.
«Σαν ένας νέος Νέρωνας ο Τσίπρας βάζει φωτιά όχι στη Ρώμη, αλλά σε μια ολόκληρη χώρα, την Ελλάδα, με σκοπό να την κάψει για να μπορέσει να χτίσει πάνω στα ερείπια της.
Πρέπει, να ντρέπεται ο κ. Τσιπρας γιατί χρησιμοποίησε τον βαρύ πολιτικό όρο «αποστάτες του 1965». Μιμείται, ουσιαστικά τον Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό είναι προφανές. Αυτό φαίνεται στις κινήσεις του, ακόμα και στον τρόπο με τον οποίο, ουσιαστικά, προσπαθεί να μιμηθεί και τη φωνή του», είπε χαρακτηριστικά.