Απίστευτο πείραμα. Θα κάτσει να τον καταπιεί ζωντανό, ανακόντα

Ο κινηματογραφιστής Πόλ Ροζόλι αποφάσισε να φαγωθεί ολόκληρος από ανακόντα 9 μέτρων, για χάρη της τηλεοπτικής του εκπομπής (Pics)

Ένας περιβαλλοντολόγος δημιούργησε ένα ειδικό κοστούμι, που θα του επιτρέψει να φαγωθεί από έναν ανακόντα για να μεταδώσει το πείραμα μέσω της τηλεόρασης. Στην εκπομπή “Eaten Alive”, που αναμένεται να μεταδοθεί απο το Discovery Channel, στις 7 Δεκεμβρίου, ο κινηματογραφιστής Πόλ Ροζόλι σκοπεύει να φορέσει τη στολή και να φαγωθεί από το τεραστίων διαστάσεων ερπετό.

 

Παρά, το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την εκπομπή, έχουν γίνει πολλές κριτικές από φιλοζωικές οργανώσεις για την κακοποίηση ζώων, με τον Ροζόλι να απαντάει, μέσω τουιτερ πως ” Άν με γνωρίζατε θα ξέρατε πως δεν θα μπορούσα ποτέ να βλάψω έναν ζωντανό οργανισμό. Θα πρέπει να παρακολουθήσετε για να δείτε πως ακριβώς θα γίνει.”

Ο περιβαλλοντολόγος που γνωρίζει πολύ καλά τον Αμαζόνιο, δηλώνει έτοιμος να προβεί σε αυτό το πείραμα, τονίζοντας πως δεν θα βλάψει σε καμία περίπτωση το ζώο, μετά από τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει.

 

Μάλιστα, ο οργανισμός change.org έχει οργανώσει καμπάνια για να συγκεντρωθούν οι 500 υπογραφές, που θα οδηγήσουν στην απαγόρευση του πειράματος, δημοσιεύοντας” Αυτή η κακοποίηση ζώου είναι από τις χειρότερες, είναι απολύτως αηδιαστική και θα μπορούσε να σκοτώσει το ζώο.”

Τα ανακόντα τρέφονται με αγριογούρουνα, ελάφια, υδρόχοιρους και άλλα. Ερπετά σαν το ανακόντα και το πύθωνα συνθλίβουν την τροφή τους πρίν την καταπιούν και οι ειδικοί ερπετολόγοι υποιστηρίζουν πως δεν είναι δυνατόν να φαγωθεί ολόκληρος ένας ενήλικας άνθρωπος. Ακόμη, προσθέτουν ότι παρά την ειδική στολή που θα φοράει ο Ροζόλι δεν θα μπορεί να αναπνεύσει μέσα από την κοιλιά του ερπετού.

 

Ωστόσο, ο Πόλ δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει το εγχείρημά του, για να αποδείξει και στην πράξη αν το γιγαντιαίο ερπετό μπορεί να καταπιεί ολόκληρο άνθρωπο.

Πηγή: Dailymail