Και εκπαιδευτής του υπ. Παιδείας ο σύζυγος Γιαννακάκη – Δηλώνε τρία μεταπτυχιακά και πιστοποιούσε τα προσόντα ανέργων & εργαζομένων

Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για τον σύζυγο της βουλευτού  της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη, Κώστα Γασπαρινάτο, ο οποίος είχε προσκομίσει πλαστό πτυχίο προκειμένου να ανέβει στην ιεραρχία του Δημοσίου

Εκτός από καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), ο κ. Γασπαρινάτος είναι και πιστοποιημένος εκπαιδευτής στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του υπουργείου Παιδείας, προσφέροντας, όπως αναφέρει ο Οργανισμός «τη δυνατότητα σε εργαζόμενους και ανέργους να πιστοποιούν τα προσόντα τους, βελτιώνοντας έτσι τις προοπτικές απασχόλησής τους».

Να σημειωθεί ότι “ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).”

 

Σύμφωνα με το βιογραφικό του κ. Γασπαρινάτου που περιλαμβάνεται ανάμεσα στα άλλα των πιστοποιημένων εκπαιδευτών του Οργανισμού, ο σύζυγος της κ. Γιαννακάκη κατέχει:

Πτυχίο Α.Ε.Ι.  BUSINESS ECONOMICS

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης EUROPEAN DIPLOMA IN CULTURAL PROJECT MANAGEMENT

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης EUROPEAN MASTER IN AUDIOVISUAL AND MULTIMEDIA BUSSINESS ADMINISTRATION

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ενώ οι κωδικοί της ειδικότητάς του είναι:

2721 Οικονομολόγοι

2790 Διοικητικά στελέχη δημόσιου τομέα (Πτυχιούχοι ΑΕΙ)