Βούλτεψη: Τι είναι ο Τσίπρας, ο Κάστρο;

Νέος γύρος σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τη τηλεοπτική κάλυψη των εμφανίσεων του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ- «Θεσμική εκτροπή» και «μαύρο στη δημοκρατία» κατήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Βούλτεψη: Τι είναι ο Τσίπρας, ο Κάστρο;

 

Συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο, μέσω του ΣΚΑΪ, η αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την τηλεοπτική κάλυψη των εμφανίσεων του Αλέξη Τσίπρα αυτό το Σαββατοκύριακο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
«Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο Σωτήρας του κόσμου. Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με 6καμερο;», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος. «Όλοι οι άλλοι λογικοί άνθρωποι έκριναν ότι έπρεπε να μιλήσουν μια ώρα, τι θέλει ο κ. Τσίπρας; Να μουρλάνει τον κόσμο το Σαββατοκύριακο στα ‘θα’;», συμπλήρωσε.
Σχετικά δε με τις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη περί κυβερνητικής παρέμβασης στη ΝΕΡΙΤ, η κ. Βούλτεψη επανέλαβε πως δεν υπήρξε καμία παρέμβαση, προσθέτοντας πως τα μόνα κόμματα που διαμαρτυρήθηκαν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή.
«Από τη μια ο εκπρόσωπός του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη ΝΕΡΙΤ και απο την άλλη τηλεφωνεί στα στελέχη της ΝΕΡΙΤ και ζητά κάμερες και συνεργεία. Από εκεί να καταλάβετε τι θα γίνει και με τα ‘θα’ του κ. Τσίπρα και την κρυφή του ατζέντα», συμπλήρωσε.
Για «θεσμική εκτροπή» και «μαύρο στη δημοκρατία» έκανε λόγο στο σταθμό μας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
«Αυτό που διέπραξε η κ. Βούλτεψη ως εκπρόσωπος του καθεστώτος είναι το ήθος της δημοκρατίας που πρεσβεύουν», συνέχισε, καταγγέλλοντας εκ νέου πως τα όσα συνέβησαν ήταν αποτέλεσμα απόφασης της κυβέρνησης και όχι της ΝΕΡΙΤ.

Πηγή: skai.gr