Όλα καλά: Ο Βορίδης καλεί τον Καρατζαφέρη και πάλι στη ΝΔ

Ο Βορίδης ανοίγει την αγκαλιά του στον Καρατζαφέρη και τον καλεί και πάλι στην “οικογένεια” της ΝΔ

 

Υπέρ της διεύρυνσης της κεντροδεξιάς τάσσεται ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, είπε για Καρατζαφέρη και κεντροδεξιά:

“Σε αυτή την κατεύθυνση όπου ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο. Αυτή η διάκριση μνημόνιο – αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιό μας λόγο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει, ατονεί.

Όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Και ξαναβρίσκει κανένας τα σημεία της σύγκλισής του. Σε μια πραγματική βάση όπου ανοίγει αυτή η συζήτηση και ξαναβρίσκουμε τα ιδεολογικά μας μετερίζια τα κανονικά, νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφωνήσανε να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν”, δήλωσε ο κ. Βορίδης.

Συγκεκριμένα για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη είπε:

“Σε επίπεδο προσώπων και εννοώ πολιτικά, είναι προφανές ότι οι επιλογές θα γίνουν από τον πρόεδρο του κόμματος γιατί αυτός είναι που θα χειριστεί τα επιμέρους πολιτικά ζητήματα.

Και επειδή μου θέσατε και προσωπικά ερωτήματα εγώ διατηρώ μια προσωπική σχέση με τον κ. Καρατζαφέρη με την έννοια ότι έχει βαφτίσει τον γιο μου. Υπάρχουν στιγμές που η πολιτική δυσκολεύει τις σχέσεις”.