Σ.Βούλτεψη: “Για να σώσει τον εαυτό του ο Τσίπρας ρίχνει την χώρα σε πολιτική ανωμαλία”

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ομιλία που έδωσε στην εκδήλωση στο Μουσείου Μπενάκη για τον αιγιαλό, εξαπέλυσε την Τετάρτη η Σοφία Βούλτεψη.
«Συνέβη και αυτό! Ο κ. Τσίπρας οργάνωσε τη δεύτερη Ιουλιανή επίθεση κατάληψης των θερινών ..ανακτόρων, επί νομοσχεδίου το οποίο δεν έχει καν κατατεθεί στη Βουλή και το περιεχόμενο του οποίου ο ίδιος αγνοεί», αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με την κυρία Βούλτεψη, επιβεβαιώνεται περίτρανα «αυτό που από την πρώτη στιγμή έχουμε αποκαλύψει και καταγγείλει», δηλαδή -όπως εξηγεί- το ότι «στην  απεγνωσμένη προσπάθειά του να στήσει συμμαχίες και να εγκλωβίσει κόμματα και βουλευτές ενόψει της Προεδρικής εκλογής, ο κ. Τσίπρας αναζητά ευκαιρίες εκεί που δεν υπάρχουν».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει ότι το σχέδιο του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει το ίδιο και όπως υποστηρίζει, αυτό είναι να σώσει τον εαυτό του από την εσωκομματική αμφισβήτηση, «προκαλώντας πολιτική ανωμαλία στη χώρα».
«Ευθύνη πλέον έχουν και όσοι τον βοηθούν να φέρει σε πέρας αυτό το σχέδιο καταστροφής της ελληνικής οικονομίας», σημειώνει η κυρία Βούλτεψη.