Α.Σαμαράς: Έδωσε συγχαρητήρια στον Στουρνάρα για τις μνημονιακές υπηρεσίες του

Αν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά δεν έδινε συγχαρητήρια στον μνημονιακό πυλώνα της κατάρρευσης της χώρας, θα σήμαινε ότι δεν είχε εκπληρώσει σωστά τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων. Για το λόγο αυτό έπρεπε να τον….συγχαρεί για τις υπηρεσίες του!

Τον… πόνο του στον πρωθυπουργό θέλησε να πει και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας. Όταν φυσικά συνήλθε από το… σοκ για τον τρόπο που ο Αντώνης Σαμαράς διέγραψε σε χρόνο dt τον Νικήτα Κακλαμάνη από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Μόλις κατέβηκε από το έδρανο του προεδρείου της Βουλής (όπου ιδιοχείρως και μπροστά στις κάμερες διέγραψε τον Ν. Κακλαμάνη) ο Αντώνης Σαμαράς έπιασε κουβέντα με τον υπουργό Οικονομικών.

«Γιάννη, θέλω να σε συγχαρώ. Απέδειξες ότι, εκτός από μέταλλο, διαθέτεις και ψυχή. Συγχαρητήρια, λοιπόν» είπε στον έκπληκτο υπουργό που ακόμη δεν είχε συνέλθει από τον τρόπο που διέγραψε έναν συνεργάτη του, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

«Πρόεδρε, να ξέρεις, τελευταίως δεν κοιμάμαι. Δεν μπορώ να κλείσω μάτι. Είμαι άγρυπνος, ούτε οι καφέδες κάνουν κάτι. Και έχω ακόμη να προετοιμάσω και το Εurogroup, δεν προλαβαίνω να πάρω ούτε ανάσα».

Κι ο πρωθυπουργός; Απλώς τον κοίταξε με κατανόηση, καταλήγει το δημοσίευμα

Αν δεν διαθέτει μέταλλο ο Στουρνάρας που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό, τότε ποιος;