Επίσημη διαμαρτυρία ΠΑΣΟΚ για τα “μωρή και ηλίθια” του Νάσου Αθανασίου στην Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

Φραστικό προπηλακισμό κατά του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Αφροδίτης Αλ Σαλέχ από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ μετά τη συμμετοχή των δύο σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Star

“Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης σε πάνελ στην εκπομπή LIVE U του Star Channel, παραμονές Χριστουγέννων, προπηλάκισε φραστικά το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, με αήθεις χαρακτηρισμούς και ύβρεις,  προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον φραστικό προπηλακισμό στελέχους του ΠΑΣΟΚ από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου.

“Όλο αυτό έγινε παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα και εργαζομένων του σταθμού. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την συμπεριφορά του, δυστυχώς, εφάρμοσε πρακτικά την γραμμή της ηγεσίας του.

Η προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τα στρατηγικά αδιέξοδά της με απύθμενη αλαζονεία και χυδαιότητα, καταφεύγοντας στις πρακτικές του 2011-2012, όταν προπηλάκιζαν στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα πέσει  όχι μόνο στο κενό αλλά θα βρει απέναντι την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που επιθυμεί την ενότητα και τη συνεργασία για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά.

Όσο δε για τη συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον λόγο θα έχει ο Πρόεδρος της Βουλής”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο twitter, η Κατερίνα Παπακώστα, σχολίασε το γεγονός:

 

“Σήμερα στο star ο Ν. Αθανασίου ( ΣΥΡΙΖΑ) μετά το τέλος της εκπομπής, με έβριζε στους διαδρόμους ( γελοία, στο διάολο, ηλίθια κτλ) . Αυτο!”, έγραψε παραμονή Χριστουγέννων η κ. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.