Είναι αυτό, το ακριβότερο delivery του κόσμου;

Ένα γκουρμέ πακέτο για φαγητό delivery δημιούργησε ο σεφ Charlie Bigham. Διαβάστε τι περιλαμβάνει (Pics)

Ο Charlie Bigham φέρνει την “επανάσταση” στο delivery, λανσάροντας το πιο γκουρμέ και ακριβό σικ πακέτο για το σπίτι που κοστίζει  μόλις…. 314 δολάρια. Το ποιος το αγοράζει είναι άλλο θέμα βέβαια, αλλά την προσπάθειά του την έκανε

Ο σεφ μέσα στο μικρό κουτάκι κατάφερε να συμπεριλάβει μεταξύ άλλων αστακό, χαβιάρι Beluga συνοδευόμενο από σαμπάνια. Το “Swish Pie”, όπως ονομάζεται προσφέρεται μέσα σε ένα ξύλινο κουτί με φύλλα χρυσού 24 καρατίων.

 

Για να  εγγυηθεί την ασφαλή άφιξη του πακέτου στον προορισμό του, το φαγητό μεταφέρεται από έναν υπάλληλο σε μια ειδική θήκη αλουμινίου.

 

Ο Bigham , που εγκατέστησε την επιχείρησή του πριν από 17 χρόνια στο δυτικό Λονδίνο, δήλωσε: ” Στόχος μου είναι να δημιουργώ τα καλύτερα πιάτα των ανθρώπων” και πρόσθεσε: “Έχω πάντα εμμονή με την ποιότητα και τη προέλευση των πιάτων”.

 

Η μοναδική αυτή γαστρονομική πανδαισία, θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα και όποιος επιθυμεί να αποκτήσει το πανάκριβο αυτό γεύμα θα μπορεί να το προμηθευτεί είτε από την επίσημη ιστοσελίδα του σεφ είτε από το εστιατόριό του.

 

Πηγή: DailyMail