Συγκλονιστικές εικόνες: Τίγρης εναντίον τίγρη, λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Πραγματική μάχη έδωσαν δυο αρσενικές τίγρεις για τα μάτια μιας θηλυκής. Φωτογράφος κατέγραψε τον αιματηρό αγώνα τους (Pics)

 

Είναι η δραματική στιγμή που δυο τίγρεις παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης με αποτέλεσμα από τις δαγκωματιές και τις νυχιές να ματώσουν.

Την μάχη των δυο τίγρεων απαθανάτισε ο Γερμανός φωτογράφος, Marion Vollborn στο  ιδιωτικό καταφύγιο θηραμάτων Londolozi στην Πρετόρια στη Νότια Αφρική.

“Τη μέρα που τράβηξα αυτές τις φωτογραφίες, μια ομάδα φίλων εντόπισε τις δύο αρσενικές τίγρεις την μια κοντά στην άλλη. Υπήρχε μια τίγρης η οποία μόλις είχε ζευγαρώσει και με τα δύο αρσενικά με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη”, είπε ο φωτογράφος

 

“Ακούσαμε όλοι ξαφνικά ένα δυνατό βρυχηθμό και αναρωτηθήκαμε τη συνέβη. Τότε ήταν που ξεκίνησε η μάχη. Υπήρξε πάλη. Έπεσαν μέσα στο νερό και γέμισαν λάσπες”.

Μετά από 45 λεπτά μάχης νικητής βγήκε ο μικρότερος σε ηλικία τίγρης. Ο φωτογράφος αναφέρει ότι από τη μάχη επέζησαν και οι δύο τίγρεις ενώ λίγες μέρες αργότερα οι πληγές τους επουλώθηκαν.

 

 

 

 

 

(Πηγή: Dailymail)