Η απάντηση Καπερνάρου στο ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή 5,5 εκατ. ευρώ

Τον βουλευτή και γνωστό δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο μελετά για μη δήλωση εισοδημάτων ύψους 5,5  εκατομμυρίων ευρώ το ΣΔΟΕ. Τι απαντά ο ίδιος

Ως αναληθή χαρακτηρίζει τα όσα του καταλογίζει το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή 5,5 εκατομμυρίων ευρώ ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος.

“Είναι αναληθές. Είναι ψευδές. Αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει από την ημέρα που κατάλαβαν ότι εγώ δε συμμορφώνομαι επειδή υπήρξα μέλος της προκαταρκτικής επιτροπής.

Δεν περίμενα ότι κάποιοι θα φτάσουν τόσο χαμηλά. Μια ζωή ως ελεύθερος επαγγελματίας, ελεύθερη δικηγορία, δεν ξέρω τι σημαίνει νταραβέρια με δημόσιο και τράπεζες. Μόνο μαχόμενη δικηγορία.

Άνοιξαν αμέσως τους λογαριασμούς και όχι όπως έλεγαν οι ίδιοι. Πήραν τις δηλώσεις μου από το 2000 μέχρι και το 2008. Είδαν την απόκλιση και κάποιοι λένε 5, κάποιοι άλλοι 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν είναι εισόδημα αυτό. Είναι όλα τα χρήματα που έμπαιναν στο δικηγορικό γραφείο από τότε. Μέσα σε αυτά είναι ακόμα και τα τιμήματα πώλησης δυο σπιτιών μου, οι συντάξεις της μακαρίτισσας της μάνας μου.

Δεν έχω πάρει το πόρισμα. Δεν έχει αρχίσει η διασταύρωση ακόμα”, δήλωσε ο Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1.