Διατηρούσαν ερωτική σχέση εκτός γάμου και αποκεφαλίστηκαν!

Η αστυνομία θεωρεί πως πίσω από την δολοφονία βρίσκεται η οικογένεια της κοπέλας

 

Διατηρούσαν ερωτική σχέση εκτός γάμου και αποκεφαλίστηκαν!

 

Ενα νεαρό ζευγάρι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, κοντά στα 20 χρόνια, που διατηρούσαν ερωτική σχέση εκτός γάμου, βρέθηκε αποκεφαλισμένο στην επαρχία Χελμάντ στο Αφγανιστάν.
«Αστυνομική περίπολος βρήκε τις σορούς ενός νέου άνδρα και ενός κοριτσιού που είχαν αποκεφαλιστεί το βράδυ της Τρίτης σε νεκροταφείο σε προάστιο της πόλης Λασκάρ Γκαχ, κοντά στη συνοικία Νάουα», δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίαςΤζούμα Γκιουλ Χεμάτ.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό, το ζευγάρι πιθανώς ήταν «εραστές που το έσκαγαν από το χωριό τους», ενώ επίσης πιθανότατα, τοπικός οπλαρχηγός των Ταλιμπάν να είναι αναμεμιγμένος στην υπόθεση.
Από την άλλη πλευρά, άλλος αστυνομικός της αστυνομίας είπε ότι το ζευγάρι είχε απαχθεί μια μέρα πριν από τουλάχιστον 10 ενόπλους, που μπήκαν με τη βια στο σπίτι του νεαρού. Όπως είπε «η έρευνα έδειξε ότι οι δύο νέοι ζούσαν μια ιστορία παράνομου έρωτα. Θεωρούμε ότι η οικογένεια και οι οικείοι της νέας γυναίκας βρίσκονται πίσω από τους φόνους».
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ερωτικές σχέσεις εκτός γάμου δεν είναι αποδεκτές στο Αφγανιστάν, όπου οι περισσότεροι γάμοι γίνονται ακόμα με συνοικέσιο. Μάλιστα είναι πολλά τα περιστατικά νέων που βρίσκουν βίαιο θάνατο στη χώρα επειδή διατηρούν ερωτικές σχέσεις εκτός γάμου, και χωρίς την έγκριση της οικογένειάς τους.

Πηγή: lifo.gr