Τραυματισμένο καγκουρό βρήκε καταφύγιο σε φαρμακείο του αεροδρομίου της Μελβούρνης

Βόλτες σε αεροδρόμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία έκανε ένα τραυματισμένο καγκουρό πριν καταλήξει σε φαρμακείο όπου και… υποτάχθηκε από υπαλλήλους και κτηνιάτρους

Ένα καγκουρό στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης!  Κάνεις δε γνωρίζει πως εμφανίστηκε το καγκουρό στο αεροδρόμιο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας.

Οι άνθρωποι του αεροδρομίου προσπαθούσαν να το ακινητοποιήσουν, όμως το τρομαγμένο ζώο έτρεχε προσπαθώντας να βρει μια κρυψώνα. Τελικά κατάφεραν να το εγκλωβίσουν στο φαρμακείο.

Αμέσως η αστυνομία της Μελβούρνης έκλεισε το φαρμακείο μέχρι που έφθασαν υπάλληλοι της οργάνωσης προστασίας της άγριας ζωής και έκαναν αναισθητική ένεση στο καγκουρό για να μπορέσουν να το μεταφέρουν.

Το μικρό καγκουρό ήταν τραυματισμένο, καθώς νωρίτερα είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο και βρήκε καταφύγιο μέσα σε ένα φαρμακείο.

 

Στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου βρίσκεται μια θαμνώδης περιοχή, με αποτέλεσμα να είναι συχνό φαινόμενο η παρουσία καγκουρό στο χώρο στάθμευσης.

Το καγκουρό αφού διασώθηκε μεταφέρθηκε σε τοπικό κτηνιατρείο ώστε να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του και να νοσηλευτεί.

Ονομάστηκε Σάιρους από έναν εκ των διασωστών του.

Πηγή:HuffingtonPost