Μεθυσμένα ελάφια τον εμπόδιζαν να επιστρέψει σπίτι!

Μεθυσμένα ελάφια τον εμπόδιζαν να επιστρέψει σπίτι!

 

Από αλκοτέστ θα πρέπει να περνούν ακόμη και τα ελάφια, γιατί, όπως φαίνεται, η μέθη δεν αποπροσανατολίζει μόνο τους ανθρώπους… «Συμμορία» μεθυσμένων ελαφιών απειλούσαν κάτοικο μιας ήσυχης κωμόπολης έξω από την Στοκχόλμη και δεν τον άφηναν να επιστρέψει σπίτι του. Οι Αρχές κλήθηκαν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο Σουηδό από το μαρτύριο.

Η εφιαλτική, για τον Σουηδό, νύχτα ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης σε έναν δρόμο που διασχίζει δασώδη έκταση του νησιού Ινγκάρε.

«Πέντε μεθυσμένα ελάφια απειλούν έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να μπει στο σπίτι του. Τα ελάφια αρνούνται να φύγουν και συνεχίζουν να τρώνε πεσμένα μήλα που έχουν υποστεί ζύμωση» αναφέρει η αναφορά της αστυνομίας για το «επεισόδιο».

«Οι αστυνομικοί που πήγαν επιτόπου διαπίστωσαν ότι τα ελάφια είχαν προειδοποιηθεί για την άφιξή τους και είχαν την προνοητικότητα να εγκαταλείψουν την περιοχή», συνεχίζει με χιούμορ ο αξιωματικός που συνέταξε την αναφορά.

Η αστυνομία συνέστησε στους ιδιοκτήτες του σπιτιού να ξεφορτωθούν τα πεσμένα μήλα ώστε τα ελάφια να βρουν άλλο στέκι αν θέλουν να συνεχίσουν την. κραιπάλη τους.

Στα τέλη του καλοκαιριού τα ελάφια που τρώνε πεσμένα μήλα, τα οποία έχουν υποστεί ζύμωση, μπορεί να μεθύσουν και να γίνουν πολύ επιθετικά, τόσο που οι αρχές συνιστούν σε όσους τα συναπαντήσουν να απομακρυνθούν διακριτικά.