Εκτέλεσε πρώην ερωμένη του ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Σύμφωνα με δημοσίευμα η τραγουδίστρια εκτελέστηκε μαζί με άλλους καλλιτέχνες γιατί γύρισαν ερωτικό βίντεο.

Εκτέλεσε πρώην ερωμένη του ο Κιμ Γιονγκ Ουν

 

Σοκ έχει προκαλέσει το δημοσίευμα εφημερίδας της Νότιας Κορέας σύμφωνα με το οποίο ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, εκτέλεσε την πρώην ερωμένη του, γιατί γύρισε ροζ ταινία με μερικούς συναδέλφους της από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Το άρθρο ισχυρίζεται μάλιστα ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης επέβαλε την ποινή του θανάτου σε αρκετούς μουσικούς κορυφαίας ορχήστρας στη χώρα. Ένα από αυτά τα θύματα φαίνεται πως είναι και η Χιόνγκ Σονγκ Γολ, δημοφιλής τραγουδίστρια, που γνώριζε τον Κιμ Γιονγκ Ουν από όταν ήταν παιδιά και είχε ερωτικό δεσμό μαζί του, όταν εκείνος ανέβηκε στην εξουσία και ενώ και οι δύο ήταν παντρεμένοι.

Όσοι εκτελέστηκαν, βαρύνονταν με την κατηγορία ότι κινηματογράφησαν τους εαυτούς τους την ώρα που έκαναν σεξ και έστειλαν τα βίντεο αυτά στις αγορές της Κίνας και της Βόρειας Κορέας. Επιπλέον, λέγεται ότι καταδικάστηκαν για κατοχή αντιγράφων της Βίβλου, που αποτελεί σοβαρό αδίκημα στην χώρα, όπου επισήμως είναι ένα κράτος άθεων.

«Εκτελέστηκαν με πολυβόλα, ενώ τα βασικά μέλη των Unhasu Orchestra, Wangjaesan Light Band και Moranbong Band, καθώς μέλη των οικογενειών των θυμάτων παρακολουθούσαν», είπε ανώνυμη πηγή. Σύμφωνα με την εφημερίδα ακόμη, οι συγγενείς αυτών που δολοφονήθηκαν έχουν σταλεί σε στρατόπεδα φυλακών, λόγω «ενοχής από την συγγένεια».

Η Χιόνγκ και ο Κιμ ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια της εφηβείας, αλλά ο πατέρας του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, έδωσε εντολή να διακόψουν τη σχέση τους. Όταν ο , Κιμ Γιονγκ Ιλ πέθανε το 2011 και ο γιος του ανέλαβε ως ηγέτης της χώρας, πιστεύεται ότι η σχέση του Κιμ με την τραγουδίστρια, που ήταν παντρεμένη, αναζωπυρώθηκε.

Ωστόσο, και ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε παντρευτεί τη Ρι Σολ Γιουν, μια άλλη καλλιτέχνιδα που κάποτε έπαιξε στην Unhasu Orchestra, η οποία έχει διαλυθεί στον απόηχο αυτού του σκανδάλου. Δεν είναι σαφές εάν οι δύο γυναίκες γνώριζαν η μία την άλλη, ή το πώς αισθάνθηκε η Ρι για την κρυφή ερωτική σχέση του συζύγου της με την Χιόνγκ.