Μπακογιάννη: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαμαράς ανασταίνει το ΠΑΣΟΚ!

Η πρώην υπουργός σχολίασε την κίνηση Σαμαρά για δικομματική κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ

 

Μπακογιάννη: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαμαράς ανασταίνει το ΠΑΣΟΚ!

 

Συνέντευξη στο περιοδικό Crash παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη και σε αυτή ανέπτυξε την θέση της για την υπουργοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ επιφύλαξε και μια φαρμακερή ατάκα για τον Πρωθυπουργό.
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι η υπουργοποίηση του ήταν σωστή: «ότι κάθεται σε μια ηλεκτρική καρέκλα επάνω, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και στην καθαρότητα του λόγου του. Ο Κυριάκος είναι καθαρός στο λόγο του, δεν είναι η κατηγορία του πολιτικού του “ναι μεν αλλά”. Ούτε είναι ο στρογγυλός πολιτικός που είναι μια μπάλα που ποτέ δεν λέει τίποτα. Είναι ένας άνθρωπος με απόψεις και νομίζω ότι είναι σκληρά δουλευταράς. Νομίζω ότι μπορεί να κάνει δουλειά».
Όταν ρωτήθηκε για το αν η έξοδος από την κυβέρνηση ήταν μια αναγκαστική επιλογή για τον Φώτη Κουβέλη, η κ. Μπακογιάννη επέρριψε ευθύνες και στον Πρωθυπουργό, λέγοντας: – «Υπάρχει μια αμερικανική έκφραση που λέει ότι χρειάζονται δύο για το ταγκό. Νομίζω ότι και οι δύο έχουν ευθύνες σε αυτή την ιστορία και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Κουβέλης, και είναι κρίμα, διότι και για τη ΔΗΜΑΡ η εξέλιξη δεν ήταν θετική, αλλά και για εμάς δεν είναι θετική. Κοινωνικά τα τρία κόμματα είχαν μεγαλύτερη παρεμβατικότητα απ’ ότι μόνο τα δύο».
Τα φαρμακερά βέλη συνεχίστηκαν όταν ο δημοσιογράφος σχολίασε ότι η κίνηση του κ. Σαμαρά για δικομματική κυβέρνηση ανέστησε το ΠΑΣΟΚ. «Ε, δεν είναι η πρώτη φορά», απάντησε η κ.. Μπακογιάννη.