Επίθεση Πάγκαλου σε Τσίπρα για τα γκουλάγκ

Διαβάστε τις δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM”

 

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τον θόρυβο που έχει προκαλέσει η αναφορά του φιλόσοφου Σλαβόι Ζίζεκ στα γκουλάγκ.

“Το γκουλάγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε γι’ αστείο”, τόνισε ο κ. Πάγκαλος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό  Βήμα FM.

«Και αν το είπε γι’ αστείο ακόμα αυτός που το είπε, πρόκειται περί κτήνους και ηλιθίου. Και αυτοί που τον κάλεσαν είναι επίσης κτήνη και ηλίθιοι και πρέπει να αποδοκιμαστούν από το λαό και να υπάρχει ένας νόμος που να βάζει στη φυλακή τον κ. Τσίπρα. Τον κάλεσε και τον χειροκρότησε. Δεν είναι χιούμορ», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος.

«Ο Μιχαλολιάκος όταν λέει “τι ωραίος που είναι ο Χίτλερ και έκανε σαπούνια τους Εβραίους” ή ο χρυσαυγίτης που λέει “το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κομμούνι”, τι είναι;», διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

«Πρέπει να του κάνουμε ψυχανάλυση; Πού θα ξέρω εγώ αν το λέει ως αστείο; Όποιος επιβραβεύει και αποθεώνει φασισμούς -είτε είναι κόκκινοι είτε μαύροι- δολοφονίες ή γενοκτονίες, θα πρέπει να τιμωρείται», κατέληξε.

 

Πηγή: ΑΠΕ