ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΕΛΟΣ! μερκελ-σοιμπλε

μερκελ-σοιμπλε

Ώρα να μάθει όλος κόσμος
τα δις που μας χρωστάει η Γερμανία

 

Θυμίζω. Η σημερινή Γερμανία μας έχει χαρακτηρίσει άσωτους, απείθαρχους, τεμπέληδες…

Μας εκδικείται με συνεχή εντάλματα πληρωμών μίας άνευ προηγουμένου ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ που δεν πρέπει ποτέ να επαναληφθεί στον κόσμο -όπως από τύψεις ομολόγησε ο Γιούνκερ…

 

Και ποιά είναι αυτή η χώρα που το παίζει παγκόσμιος δικαστής;

Είναι αυτή που χρωστάει και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ  στην Ελλάδα γύρω στα 100 δις δολάρια από κατοχικά δάνεια και πολεμικές επανορθώσεις.

Με δύο λόγια μας εξουσιάζει και μας τιμωρεί ο ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΜΑΣ. Ο αναξιόχρεος Γερμανός παγκόσμιων συμφορών.

Και εμείς; Ακόμη και σήμερα που καίγεται η Πατρίδα δεν τολμάμε να τους καθίσουμε στο σκαμνί. Να τους υποχρεώσουμε να πληρώσουν.

 

Μας είπαν μετά από χαμένες δεκαετίες σκότους και αδράνειας…

Ότι βγήκε επιτέλους από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ο λογαριασμός του γερμανικού χρέους με αποδείξεις. Έγγραφα-ντοκουμέντα.

Πάρα ταύτα έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το τελικό πόρισμα ΑΠΟΡΡΗΤΟ!..

Γιατί η μυστικότητα;

Ούτε, σήμερα δεν τολμούν να βγάλουν στο φως το ιλιγγιώδες γερμανικό χρέος για να μάθει και όλη η υφήλιος τι σημαίνει Γερμανία.

 

Από τις αρχές Μαρτίου βρίσκεται στα χέρια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα το έργο της Ομάδας Εργασίας που είχε συσταθεί για την έρευνα των αρχείων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που αφορούν στις περιόδους του Α΄και του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως αναφέρεται ωστόσο σε έγγραφο του κ. Σταϊκούρα που διαβιβάστηκε στη Βουλή, «το έργο έχει χαρακτηριστεί απόρρητο». Πρόκειται για το έργο συλλογής, κωδικοποίησης, καταγραφής, ταξινόμησης και προστασίας του μεγάλου παλαιού και ιστορικού αρχειακού υλικού, το οποίο για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε, ουσιαστικά και οργανωμένα, εντός του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Όπως ειδικότερα ενημερώνει ο αναπληρωτής υπουργός, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του σχετικού αρχειακού υλικού σε χώρο του κεντρικού κτιρίου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπου θα φυλάσσεται διακριτά, ταξινόμηση φακέλων του αρχείου κατά κατηγορία, ηλεκτρονική συνοπτική απεικόνιση του καταγεγραμμένου αρχειακού υλικού, και καταγραφή 761 τόμων αρχειακού υλικού. Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία, η Έκθεση παραδόθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών.