Βενιζέλος: Όχι νέα μέτωπα με την κοινωνία

 

 

Τι ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στη συνεδρίαση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ)

“Είναι λάθος να ανοίγουμε νέα μέτωπα με την κοινωνία, όπως αυτά που ανοίγει το κυοφορούμενο φορολογικό”, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στη συνεδρίαση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ).

Παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξη του Κινήματος στο θέμα της επαναγοράς των ομολόγων και τόνισε ότι δεν πρέπει να θιγούν οι ισορροπίες του προγράμματος του Φεβρουαρίου του 2012.

“Οι όποιες αλλαγές δεν μπορούν να γίνονται σε βάρος των μισθωτών, των συνταξιούχων και γενικά των αδύναμων κοινωνικών ομάδων”.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο, ο κ Βενιζέλος επισήμανε ότι έχουν σκυλιάσει όλοι γιατι το λαβωμένο ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί παρά τις ασύμμετρες επιθέσεις να είναι καταλύτης των εξελίξεων.

Τέλος, με αφορμή την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στη συνεδρίαση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργαν. Επιτρ. Συνεδρίου, τόνισε ότι κανείς μα κανείς απο τις παρατάξεις που ειχαν την ευθύνη των γεγονότων του 2008, δεν δικαιούται να διαμορφώνει συνθήκες τεχνητής πόλωσης.

“Πρόκειται για φτηνή κομματική τακτική την ώρα που η καταδίκη της βίας πρέπει να είναι απόλυτη χωρίς προϋποθέσεις και αιρέσεις”.

Επίσης ο κ Βενιζέλος καταδίκασε την βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Χ.Α στον Ασπρόπυργο.