Άστεγος έκανε ζωή Κροίσου επί 20 χρόνια

Επί 20 ολόκληρα χρόνια ένας 49χρονος ταξίδευε από πολιτεία σε πολιτεία στις ΗΠΑ, διέμενε σε πολυτελή ξενοδοχεία και ζούσε τη μεγάλη ζωή, παρότι ήταν άστεγος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έπρεπε να βρει ένα τρόπο να επιβιώσει. Τα τελευταία είκοσι χρόνια ο 49χρονος Jeffrey Hawkins, έκλεβε δια μνήμης πιστωτικές κάρτες και κατάφερνε να διαμένει σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Η πορεία του έληξε ‘άδοξα όταν εντοπίστηκε από την αστυνομία στο θέρετρο Coronado Springs Resort της Disney στην Φλόριντα στις 23 του περασμένου Οκτωβρίου, με την κατηγορία της καταπάτησης ξένης περιουσίας.

Τη στιγμή της σύλληψης του, ο 49χρονος αποκάλυψε ότι πέρασε τα τελευταία 20 χρόνια μετακομίζοντας από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο, ενθυμούμενος πιστωτικές κάρτες ανυποψίαστων καταναλωτών που έβλεπε σε διάφορα καταστήματα!

Σύμφωνα με τον τον Σερίφη της περιοχής Frank DelGuercio , ο 49χρονος ξεκίνησε τις απάτες τη δεκαετία του 1990. Ο ίδιος ο συλληφθείς ανέφερε ότι ήταν άστεγος και άνεργος, και απλώς ταξίδευε μέσα στη χώρα, χρησιμοποιώντας τους αριθμούς των πιστωτικών καρτών.

Έχει δηλώσει “ένοχος” για 26 περιστατικά κλοπής καρτών, συνολικού ύψους 18.000 δολαρίων.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται είχε τη δυνατότητα να απομνημονεύει τις λεπτομέρειες των καρτών με μια γρήγορη ματιά.

Πάνω του βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα. Σύμφωνα με τις αρχές το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε περισσότερες από εκατό πιστωτικές κάρτες.