Είπε και τους δημοσιογράφους ηλίθιους ο Κεφαλογιάννης

Είπε και τους δημοσιογράφους ηλίθιους ο Κεφαλογιάννης (VIDEO)

 

Ο βουλευτής και γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανόλης Κεφαλογιάννης μια μέρα αφότου αποκάλεσε ηλίθιους τους οδηγούς λεωφορείων σε συνέντευξη του σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 όταν ρωτήθηκε για το θέμα δεν δίστασε να αποκαλέσει “ηλίθιους” και τους δημοσιογράφους. Πιο συγκεκριμένα είπε: “Εγώ δεν είπα ηλίθιους τους εργαζόμενους, εγώ αποκάλεσα ηλίθιους τους δημοσιογράφους που λένε ότι είπα ηλίθιους τους εργαζόμενους”.
Έκανε μάλιστα και μάθημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας λέγοντας ότι στην Αμερική ο δημοσιογράφος βάζει εντός εισαγωγικών τα λεγόμενα και δεν τα διαστρέφει όπως τον βολεύουν. Εντός εισαγωγικών λοιπόν, τα λεγόμενα του κ. Κεφαλογιάννη: “Να σαρωθούν οι ανόητοι κανονισμοί λειτουργίας, οι ηλίθιοι κανονισμοί λειτουργίας, που επιτρέπουν σ κάθε ηλίθιο των ΔΕΚΟ να σταματάει το λεωφορείο του στην πλατεία Καραΐσκάκη ή στη λεωφόρο Ακαδημίας για να κάνει το τσιγαράκι του επειδή το επιτρέπει ο κανονισμός και να είναι άνθρωποι 80 χρονών με 40 βαθμούς Κελσίου να παθαίνουν θερμοπληξία”.
Ο κ. Κεφαλογιάννης μάλιστα όταν του επισημάνθηκε από δημοσιογράφο ότι άκουσε τη δήλωσή του απάντησε βαρύγδουπα: “Δεν το ακούσατε”.