Ο Στρος Καν χώρισε και βρήκε ήδη άλλη!

Ο Στρος Καν χώρισε και βρήκε ήδη άλλη!

Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Ντομινίκ Στρος-Καν χώρισε από τη σύζυγό του, Αν Σινκλέρ και δεν άφησε καθόλου το χρόνο να περάσει πριν βρει μια νέα γυναίκα!

Λίγες μέρες, αφού η Σινκλέρ παραδέχθηκε επίσημα ότι παίρνουν διαζύγιο, ο Στρος Καν «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό γαλλικού περιοδικού σε τρυφερά τετ-α-τετ με τη νέα του συνοδό.

Με τίτλο «Ξεχνάει την Αν με μία άλλη» το lifestyle γαλλικό περιοδικό «VSD» που δημοσιεύει τις εν λόγω φωτογραφίες, αποκαλύπτει ότι ο 63χρονος Στρος-Καν παρουσίασε τη νέα του αγαπημένη σε ένα ταξίδι που έκανε στην Κορσική, φιλοξενούμενος του παλιού του φίλου και αντιδημάρχου του Σοσιαλιστικού κόμματος, Φρανσουά Πουπονί.

Η γυναίκα είναι γύρω στα 40, ονομάζεται Μύριαμ και δουλεύει σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Έχει βρει ο Ντομινίκ στο πρόσωπο της Μύριαμ τη γυναίκα που επιτέλους θα τον κάνει να αποκηρύξει τους παλιούς του δαίμονες;» αναρωτιέται το περιοδικό. «Πάντως το ζευγάρι φαίνεται ευτυχισμένο. Τρυφερές χειρονομίες, φιλιά στο λαιμό, ρομαντικά δείπνα κάτω από το φως τον κεριών, ραντεβού στο Παρίσι» γράφει το «VSD».

Ο Στρος Καν ήταν παντρεμένος με την Σινκλέρ 20 χρόνια και η Σινκλέρ, η οποία ερωτεύτηκε τον Στρος – Καν όταν του πήρε συνέντευξη, στάθηκε στο πλευρό του όταν εκείνος κατηγορήθηκε τον Μάιο του 2011 ότι επιχείρησε να βιάσει μια καμαριέρα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.