Αλληλοκατηγορούνται η παπαδιά και ο εραστής της

 

«Να σαπίσει στην φυλακή»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας, κ. Δημήτρης Αλεξόπουλος και ο διοικητής της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στην οποία έδωσαν και νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του ιερέα στην Κρέστενα Ηλείας από την σύζυγο του και τον εραστή της.
Σύμφωνα με την αστυνομία η 43χρονη παπαδιά προσπάθησε να επιρρίψει τις ευθύνες του φόνου στον εραστή της υποστηρίζοντας πως τη ζήλευε παθολογικά, ενώ της είχε εκμυστηρευτεί ότι μετά το έγκλημα θα έφευγαν στο εξωτερικό.

Από την πλευρά του, ο 41χρονος υποστήριξε ότι η ερωμένη του ζητούσε να σκοτώσει τον σύζυγό της γιατί δεν άντεχε τους ξυλοδαρμούς.

Εν τω μεταξύ ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας στον 41χρονο δράστη της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα. Στην 43χρονη παπαδιά ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργια.

Η παπαδιά και ο εραστής της που σκότωσαν τον άτυχο ιερέα προσήχθησαν το πρωί -ώρα 11.50 π.μ- στον Εισαγγελέα Πύργου υπό τις αποδοκιμασίες δεκάδων κατοίκων της περιοχής, που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου