Το σάιτ του «Μαζί τα φάγαμε»!

 

 

Το σάιτ του «Μαζί τα φάγαμε»!

 

 

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει βαλθεί να αποδείξει ότι «μαζί τα φάγαμε» και γι’ αυτό όπως είχε προαναγγείλει ξεκινά επίσημα την προσπάθεια καταγραφής ενός βιβλίου  με αυτόν τον τίτλο ζητώντας από τους πολίτες να πει ο καθένας τη δική του ιστορία που αποδεικνύει ότι «μαζί τα φάγαμε».

Έτσι, βγήκε ήδη στον αέρα η ιστοσελίδα mazitafagame.gr, όπου ο Θ.Πάγκαλος ζητά από το ευρύ κοινό να μοιραστούν την ιστορία τους, εν όψει της δημοσίευσης του ηλεκτρονικού βιβλίου του πρώην αντιπροέδρου.

Όπως σημειώνεται: «Το βιβλίο ορίζει την έννοια της συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στο πάρτι που έγινε. Περιγράφει το πόσα, πότε, πώς και ποιοι “τα φάγανε” και πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω. Στο βιβλίο περιέχονται συγκεκριμένες ομάδες περιπτώσεων σπατάλης και περιλαμβάνονται συγκεκριμένες ιστορίες.

»Η γνωστοποίηση των παραπάνω πληροφοριών θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της πολιτικής κατάστασης της χώρας. Επίσης θα δράσει “παιδευτικά” ειδικά για τους νέους, ώστε να μετασχηματιστεί η θέληση για μια κρατικοδίαιτη θέση στο δημόσιο σε θέληση για ανάπτυξη και δημιουργία».