Αποκεφάλισαν ηθοποιό του Bollywood!

Αποκεφάλισαν ηθοποιό του Bollywood!

 

 

Η νεαρή ηθοποιός ταινιών Bollywood, η 26χρονη Meenakshi Thapar έπεσε θύμα απαγωγής και στη συνέχεια δολοφονήθηκε άγρια από δύο συνάδελφούς της, οι οποίοι ήθελαν να αποσπάσουν από την οικογένειά της 22.056,70 ευρώ (1.500.000 ρουπίες).

Η Thapar έπαιξε στην ινδική ταινία τρόμου «404» και εκεί γνωρίστηκε με τους δύο ηθοποιούς που τη σκότωσαν.

Ο 36χρονος Amit Jaiswal και η φίλη του Preeti Surin αποφάσισαν να απαγάγουν τη συνάδελφό τους, μετά από διηγήσεις της για τα περιουσιακά στοιχεία και την κοινωνική θέση της οικογένειας της στην περιοχή Dehra Dun στους πρόποδες των Ιμαλαΐων, στα βόρεια της χώρας.

Η Telegraph αναφέρει ότι οι δολοφόνοι της κάλεσαν τη νεαρή ηθοποιό σε εκδρομή στην Gorakhpur μία μικρή πόλη στα σύνορα της Ινδίας με το Νεπάλ, γνωστή για τους βουδιστικούς ναούς της. Εκεί, την κρατούσαν όμηρο μέχρι οι δικοί της να δώσουν τα λύτρα που ζητούσαν.

Παρόλο που η μητέρα της Thapar πλήρωσε μέρος του ποσού, έδωσε 882.02 ευρώ (60.000 ρουπίες), εκείνοι τη σκότωσαν λίγο αργότερα.

Η άτυχη ηθοποιός στραγγαλίστηκε, κατόπιν αποκεφαλίστηκε και οι απαγωγείς της, αφού τοποθέτησαν το κεφάλι της σε τσάντα, το πέταξαν από το παράθυρο πούλμαν που τους μετέφερε πίσω στη Βομβάη. Το πτώμα της βρέθηκε πεταμένο σε δεξαμενή νερού.

Οι Jaiswal Surin και συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους την κάρτα SIM του κινητού τηλεφώνου της 26χρονης και ομολόγησαν το έγκλημά τους.