ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΆΡΤΑ

 

Ζούν στον κόσμο τους, είναι μακριά απ΄την πραγματικότητα, καβάλησαν μεγάλο καλάμι, είναι πολύ λίγοι, δεν ξέρω τι απ΄όλα ή όλα μαζί είναι στη δημοτική αρχή του Δήμου Αρταίων.

Κοντεύουν δύο χρόνια στην εξουσία και ακόμη δεν τους ακούσαμε, δεν έκαναν τίποτε. Δεν κυκλοφορούν, ζουν στον μικρόκοσμό τους, περνάν  αυτοί καλά και άσε τους άλλους να κουρεύονται ?

Έτσι φαίνεται, δεν εξηγείται αλλιώς. Τι νόημα έχει η ενοικίαση του γραφείου tourist Information για τους τουρίστες ; Που τους είδαν ; εδώ δεν κυκλοφορούν ούτε Αρτινοί. Απο τις τουριστικές εκθέσεις τα αποτελέσματα ήταν άσχημα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται απ΄ότι διαβάσαμε στον τοπικό τύπο. Σκέπτονται λέει να στραφούν προς την Αλβανία. Καλά είναι κι εκεί.

Αλβανοί τουρίστες –  λέει θα φέρουν για ν΄ αυξηθεί το συνάλλαγμα και να αναπτυχθεί ο τόπος.

Σαν δεν ντρεπόμαστε. Αρκετά σας ανεχθήκαμε και σας περιμέναμε μέχρι σήμερα. Από δω και στο εξής θα μας βρίσκετε αντιμέτωπους σε κάθε σας κοροιδία. Ακούγεται πως κινδυνεύει να μας πάρουν το ΚΕΝ. Και σεις αγρόν αγοράσατε.

Μήπως δεσμευτήκατε κ. Δήμαρχε Παπαλέξη να γίνει  τόπος υποδοχής μεταναστών ?

Aπό εσάς όλα να τα περιμένουμε….

Γραφείο υποδοχής τουριστών με ενοίκιο 430 ευρώ στην περιοχή της παλαιάς γέφυρας Άρτας. Ίσως προσλάβετε και υπάλληλο που να γνωρίζει πέντε (5) γλώσσες, διότι με τέσσερις (4) προσλάβατε την ειδική σύμβουλός σας στα θέματα πολιτισμού, μόνο που πολιτισμό δεν βλέπουμε.

Αλλά ξέχασα για τον πολιτισμό ενδιαφερθήκατε. Κλείσατε ολόκληρη πλατεία, κρύψατε την Παρηγορήτισσα για να εγκαταστήσετε έναν ιδιώτη.

Καθαρίστε και τις τουαλέτες κατασκευάστε και νέες πιό σύγχρονες, βρωμάει η πόλη.

Αυτά τα λίγα από συμπατριώτες σας που πίστεψαν ότι κάτι θα γίνει σε αυτόν τον τόπο αλλά δυστυχώς πέσαμε έξω.

Πολύ φοβάμαι μην χάσουμε και αυτά που έχουμε.

Αλλά τώρα γνωρίζουμε.

Το Δημαρχείο είναι το εφαλτήριο σου κ. Δήμαρχε.

Αλλού έχεις το νού σου για αυτό δεν κάνεις και συγκρούσεις .

Αλλά αυτό δεν θα περάσει.

Έχουν γνώσει οι φύλακες.