“Είμαι έτοιμος να δεχθώ τη λοιδορία και το γιαούρτωμα”

«Είμαι διατεθειμένος και εγώ, ως μέρος του πολιτικού συστήματος, να δεχθώ και το θυμό και τη λοιδορία και το γιαούρτωμα» είπε σε συνέντευξή του στο “Βήμα FM” o αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σωκράτης Ξυνίδης, μιλώντας για τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης αλλά και την ανεργία.

 

«Από τη στιγμή που η χώρα έχει φτάσει στο ζει-δεν ζει και στο πτωχεύει-δεν πτωχεύει, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καθήκον μας. Και οι εργάτες στη Φουκουσίμα ξέρουν ότι όταν εργάζονται εκτίθενται σε ακτινοβολία που κατά το 99% θα τους δημιουργήσει καρκινογένεση. Επιτελούν όμως το καθήκον τους».

 

Για τα επιδόματα ανεργίας επεσήμανε : «Μπορούμε αυτή τη στιγμή να διασταυρώσουμε ότι ο εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ – που καλά κάνει και εγγράφεται, διότι ευελπιστεί ότι θα μπει και σε κάποιο πρόγραμμα και κάτι θα κάνει – δεν μπορεί να έχει δυο-τρία σπίτια; Έχει απολύτως δίκιο ο άνεργος που δεν έχει σπίτια και γι’ αυτό είμαι διατεθειμένος και εγώ, ως μέρος του πολιτικού συστήματος, να δεχθώ και το θυμό και τη λοιδορία και το γιαούρτωμα γιατί αυτό είναι η αντίδρασή του και το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για όσα δεν κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Ήρθε η ώρα του λογαριασμού για όλους».

πηγη: Dealnews