Καγκουρό έκανε 94χρονη μαύρη στο ξύλο!


 

Perierga.gr - Καγκουρό έκανε 94χρονη μαύρη στο ξύλο!Μία 94χρονη αυστραλή περιέγραψε σήμερα την μάχη που έδωσε με ένα…καγκουρό, το οποίο της επιτέθηκε στον κήπο του σπιτιού της, όπου έκανε δουλειές, στο Τσάρλβιλ του Κουίνσλαντ.

«Νόμιζα ότι θα με σκοτώσει,» δήλωσε η Φίλις Τζόνσον στην εφημερίδα Courier-Mail του Μπρισμπέιν.

«Ήταν πιο ψηλό από μένα και προχωρούσε προς το μέρος μου σπρώχνοντας την μπουγάδα που είχα απλώσει. Έτυχε να έχω κοντά μου μία σκούπα κι άρχισα να του την κουνάω. Τo κοπάνησα στο κεφάλι του γιατί συνέχισε να πλησιάζει προς το μέρος μου–ούτε ο σκύλος δεν μπορούσε να βοηθήσει, ήταν πολύ φοβισμένος.»

Οι επιθέσεις καγκουρό είναι σπάνιες. Συνήθως τα χαριτωμένα μαρσιποφόρα το βάζουν στα πόδια όταν τα πλησιάσεις.

Ο γιος της Τζόνσον δεν κατάφερε να διώξει το καγκουρό και χρειάστηκε η επέμβαση δύο αστυνομικών που κλήθηκαν στο σπίτι της γυναίκας και ψέκασαν το ζώο με σπρέι πιπεριού για να το ακινητοποιήσουν.

«Είμαι καλά, παρότι το καγκουρό μου έκοψε ένα κομμάτι σάρκας από το πόδι κι ίσως χρειαστεί να χειρουργηθώ. Συνήθιζα να τα ταΐζω, να τους δίνω ψωμάκι κι ήταν πάντα τόσο ευγενικά. Δεν ήταν τόσο μεγάλα όπως αυτό και δεν είχαν έρθει ποτέ έτσι κατά πάνω μου. Αυτό φαίνεται ότι με είχε βάλει στόχο. Με έσπρωχνε και με κλώτσαγε με τα πόδια του,» είπε από το νοσοκομείο η Τζόνσον.

πηγή: newsit.gr