Εκτακτη προσγειωση αεροπλανου λογω καβγα επιβατων !

Έκτακτη προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης λόγω καβγά επιβατών πραγματοποίησε ένα αεροπλάνο της νορβηγικής Air jet που εκτελούσε το δρομολόγιο Νορβηγία-Κύπρο.

 

Έκτακτη προσγείωση πραγματοποίησε σήμερα επιβατικό αεροπλάνο Μπόϊνγκ 737-800 της νορβηγικής Air jet, με 120 επιβάτες στο διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, όταν ξέσπασε εν πτήσει καβγάς ανάμεσα σε τρεις από τους επιβάτες.

Το αεροπλάνο πραγματοποιούσε δρομολόγιο από τη Νορβηγία προς την Κύπρο και ένας 29χρονος, προφανώς σε κατάσταση μέθης, ούρησε στο διάδρομο του αεροσκάφους στην καμπίνα των επιβατών, για να καταλάβει εν συνεχεία μια από τις θέσεις, που προορίζονται για το πλήρωμα της καμπίνας.

Ο νεαρός αρνήθηκε να επιστρέψει στη θέση του και τσακώθηκε έντονα με δύο συνεπιβάτες του παραπλήσιας ηλικίας.

Ο πιλότος αποφάσισε να οδηγήσει το αεροσκάφος για προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Κοπεγχάγης.

Οι τρεις επιβάτες κρατούνται από την αστυνομία της Δανίας και το αεροπλάνο, με περίπου 45λεπτη καθυστέρηση απογειώθηκε για την Κύπρο, χωρίς επίσης μια γυναίκα η οποία αποβιβάστηκε στη Δανία.

Η αναστάτωση δεν σταμάτησε εκεί αφού ο 29χρονος πιθανόν να κατηγορηθεί για αντίσταση κατά της Αρχής, καθώς προβλήματα δημιούργησε και στο… αστυνομικό τμήμα.

πηγή: newsbeast.gr