Σέξι…σωσίβιο!

Ένα ζευγάρι στην Αυστραλία προσπάθησε να σωθεί με την βοήθεια μιας φουσκωτής κούκλας

 


Μέσα στην ταραχή του και την προσπάθεια του να σωθεί ένα ζευγάρι στην Αυστραλία βρήκε έναν απρόσμενο και άκρως….σεξουαλικό σύμμαχο!

Το ζευγάρι πήρε μαζί του μια φουσκωτή λάτεξ κούκλα που χρησιμοποιείται ως σεξουαλικό παιχνίδι και ρίχτηκε στα ορμητικά νερά του ποταμού Yarra πιστεύοντας ότι έτσι θα επιπλεύσει.

Όμως η αστυνομία κάθε άλλο παρά διασκεδαστικό βρήκε το περιστατικό αφού προειδοποίησε το κοινό ότι τα φουσκωτά σεξουαλικά παιχνίδια δεν είναι μέσα για να επιπλεύσει κανείς στο νερό.

Και αυτό γιατί η κούκλα της νεαρής γυναίκας ξεφούσκωσε απότομα με αποτέλεσμα να παρασυρθεί αρκετά μέτρα ενώ το ζευγάρι είχε μόλις περάσει από το τούνελ Pound Bend.

Ευτυχώς η γυναίκα κατάφερε να σκαρφαλώσει πάνω σε ένα ξεριζωμένο δέντρο που επέπλεε φωνάζοντας απεγνωσμένα για βοήθεια ενώ ο σύντροφός της τη βρήκε και παρέμεινε δίπλα της.

Για καλή τους τύχη ένας περαστικός κάλεσε σε βοήθεια ενώ ένας συμπολίτης τους με καγιάκ τους έφερε σωσίβια μέχρι που ήρθαν οι διασώστες.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε εξοργισμένος με το γεγονός ότι το ζευγάρι ενήργησε επιπόλαια θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο τη στιγμή που εκατοντάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις βιβλικές καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες.

«Έχουμε τους άνδρες μας απασχολημένους σε πολυάριθμες διασώσεις και τέτοιου είδους ενέργειες είναι ηλίθιες», τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο αστυνομικός Γουέιν Γουίλσον, προσθέτοντας ότι εκεί έξω βρίσκονται άνθρωποι που πραγματικά κινδυνεύουν και χρειάζονται τη βοήθειά τους.

Το ζευγάρι ευτυχώς δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ η τύχη της φουσκωτής κούκλας αγνοείται…

 

aek365(Τουρλή Μαρία)