Ανασκευή δηλώσεων Πάγκαλου για τις αντιπαραγωγικές EΔ, αλλά μόνο για τους μηχανικούς της ΠΑ

 

Δήλωση με την οποία ανασκεύασε εν μέρει και μόνο για τους μηχανικούς της Πολεμικής Αεροπορίας τις παλαιότερες δηλώσεις του περί του αντιπαραγωγικού των Ενόπλων Δυνάμεων προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πολεμικό Μουσείο με την ευκαιρία την συμπλήρωση των 60 ετών από την ίδρυση της Σχολής Μηχανικών Αεροπορίας (ΣΜΑ) της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε τα ακόλουθα: «από όσα έχω πει σε ότι άφορα μέχρι στιγμής για το αντιπαραγωγικό των Ενόπλων Δυνάμεων επιμένω στη θέση μου, αλλά μετά από όσα ενημερώθηκα για το έργο των μηχανικών της Πολεμικής Αεροπορίας τους εξαιρώ και θεωρώ ότι είναι το πιο παραγωγικό κομμάτι των Ενόπλων Δυνάμεων».
Ο Θ.Πάγκαλος “κάρφωσε” και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος δεν είχε δεχτεί να ικανοποιήσει χρόνιο αίτημα των μηχανικών που έχει να κάνει με την αρχαιότητά τους σε σχέση με τους ιπτάμενους συναδέλφους του.”Η κυβέρνηση γνωρίζει το πρόβλημά σας και εξετάζει τη λύση”,είπε ο κ.Πάγκαλος καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο!
Ο αντιπρόεδρος αναφέρθηκε στα όσα του αποδίδονται περί μη παραγωγικών και επέμεινε στην οικονομική εξήγηση που είχε δώσει στις επιστολές του προς απόστρατους αξιωματικούς.
Όσο για το περίφημο “μαζί τα φάγαμε”, ο Πάγκαλος είπε ότι εννοούσε την συναλλαγή που επί δεκαετίες επικρατούσε μεταξύ πολιτικών και πολιτών και οδήγησε στο να αποτελούν σήμερα οι μισθοί και οι συντάξεις το 65% των κρατικών δαπανών.

defencenet.gr