Ψυχίατρος, έκανε σεξ και υπνώτισε ασθενή για να σκοτώσει τον άντρα της!


 

 

 

Ψυχίατρος, έκανε σεξ και υπνώτισε ασθενή για να σκοτώσει τον άντρα της!

Στο Γουισκόνσιν, η Μαίρη Χέιν ήταν μια καταξιωμένη ψυχιάτρος που εργαζόταν στο κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης Oakwood. Η τοπική κοινωνία σοκαρίστηκε όταν κυκλοφόρησε η φήμη πως η 45χρονη επιστήμονας κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε ψυχιατρικά φάρμακα, υπνωτισμό και… σεξ, για να πείσει έναν ασθενή της να σκοτώσει τον άντρα της!

Η αδίστακτη γιατρός του υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα μοιραζόταν μαζί του την ασφάλεια του άντρα της, αξίας 500.000 δολαρίων, αν κατάφερνε να τον σκοτώσει!

Ολα ξεκίνησαν όταν ο ασθενής συνελήφθη από τις αρχές να οδηγεί μεθυσμένος. Το δικαστήριο τον υποχρέωσε να παρακολουθήσει μερικές συνεδρίες στο κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης του Oakwood. Η Χέιν ανέλαβε τον ασθενή και αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει για να υλοποιήσει το σατανικό της σχέδιο.

Μετά από μερικές συνεδρίες η ψυχίατρος ζήτησε από τον ασθενή την επισκεφτεί στο σπίτι της.Εκεί, σύμφωνα με τα όσα είπε ο άτυχος άντρας στην αστυνομία, του έδωσε να πιει ένα αναψυκτικό μέσα στο οποίο είχε ρίξει ένα πολύ ισχυρό φάρμακο. Μόλις το ήπιε, ο άτυχος άνδρας άρχισε να ζαλίζεται και να χάνει τις αισθήσεις του. Η 45χρονη τον οδήγησε σπίτι του, τον μετάφερε στην κρεββατοκάμαρα και …έκανε σεξ μαζί του!

Ο άντρας είπε στην αστυνομία ότι λίγο μετά την σεξουαλική τους επαφή, του αποκάλυψε το σχέδιο της και του ζήτησε να σκοτώσει τον άντρα της! Τα χαρτιά του δικαστηρίου αποκαλύπτουν μάλιστα ότι η ψυχίατρος είχε υπνωτίσει τον ασθενή την ώρα που του ζητούσε να διαπράξει το έγκλημα. Η αδίστακτη γυναίκα, είπε επίσης στον άντρα ότι θα μπορούσαν να γίνουν ζευγάρι και να ζήσουν στο πολυτελές σπίτι του άντρας της, μετά τον φόνο!

Ο ασθενής δεν ενέδωσε στις πιέσεις και κατήγγειλέ όλα όσα βίωσε στην αστυνομία. Η Χέιν συνελήφθη αφού οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι της ένα μικρό κασετοφωνάκι στο οποίο είχε ηχογραφήσει τα πάντα.

Τώρα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών!