Μια οχιά παραδόθηκε μαζί με έναν καναπέ…


Μια οχιά παραδόθηκε μαζί με έναν καναπέ...

Μια οικογένεια στη δυτική Γαλλία παρέλαβε περισσότερα …πράγματα από όσα είχε παραγγείλει όταν η εταιρία μεταφορών τους παράδωσε έναν ολοκαίνουργιο καναπέ στον οποίο όμως είχε “εγκατασταθεί” μια δηλητηριώδης οχιά, γράφει σήμερα η εφημερίδα Quest-France.

Την 1η Οκτωβρίου, μια ημέρα μετά την παράδοση του καναπέ σε ένα σπίτι στα περίχωρα της Νάντης, ο Γιανίκ Ελαρί, είδε ένα φίδι μήκους 50 εκατοστών γνωστό με την ονομασία “ευρωπαϊκή” οχιά, να βγαίνει έρποντας από τον καναπέ και να βρίσκει καταφύγιο πίσω από κάποια άλλα έπιπλα.

Στο χώρο μπήκε ο Ρομέο, η γάτα της οικογένειας ο οποίος αμέσως αντιμετώπισε το ερπετό. “Εκεί ήταν το φίδι, λικνιζόταν, έτοιμο να επιτεθεί στο Ρόμεο οποίος είχε εξαγριωθεί”, δήλωσε ο Ελαρί.

Στη συνέχεια με ένα ραβδί κατόρθωσε να ακινητοποιήσει το φίδι και να το βάλει σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ. Ο Ελαρί κάλεσε το μουσείο Φυσικής Ιστορία της Νάντης. Όταν έφθασε ο απεσταλμένος του μουσείου το φίδι είχε ψοφήσει.

“Κανένας άνθρωπος δεν πέθανε αυτή είναι η αλήθεια”, είπε ο Ελαρί “αλλά η εμπειρία ήταν τραυματική”.

Η εταιρία που πούλησε τον καναπέ στον Ελαρί συμφώνησε να τον αποζημιώσει στο σύνολο της τιμής του συν 100 ευρώ για ενδεχόμενες ζημίες.