Κυριακή λύνεται «το μυστήριο»


Την Κυριακή αναμένεται η ανακοίνωση  των ονομάτων των 13 υποψηφίων Περιφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ και των υποψηφίων στους μεγάλους Δήμους. Κατά πληροφορίες επικρατέστερη στη Περιφέρεια Αττικής φέρεται  η υφ. Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου ενώ επιθυμία για την ίδια περιφέρεια έχει εκφράσει και ο νυν Νομάρχης Γιάννης Σγουρός. Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αποτελεί η περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας με επικρατέστερους τον υφ Οικονομίας Μάρκο Μπόλαρη και τον πρώην Υπουργό Γιώργο Φλωρίδη.      

Στη Πελοπόννησο ,οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ εαν δε στηρίξει τον ανεξάρτητο υποψήφιο Πέτρο Τατούλη  είναι  ο Οδυσσέας Βουδούρης με τη στήριξη των Οικολόγων και του Φώτη Κουβέλη.Στη Στερεά  Ελλάδα υποψήφια φέρεται η Υπ Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή ,στη Ηπειρο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης, στην Ανατολική Μακεδονία ο  κ. Τιμοσίδης στη Δυτ Ελλάδα ο υφ Δικαιοσύνη Απόστολος Κατσιφάρας ,στο Νότιο Αιγαίο ο νύν Νομάρχης  Γιάννης Μαχαιρίδης ,στη Θεσσαλία ο  Φώτης Χατζημιχάλης η η Ροδούλα Ζήση  ,στο Βόρειο Αιγαίο η Ελπίδα Τσουρή .Στα Ιόνια Νησιά συζητείται η κα Γκερέκου.

Για το δήμο Αθηναίων επικρατέστερη φέρεται η κ. Φώφη Γεννηματα, στον Πειραιά ο κ. Γιάννης Μίχας, στη Θεσσαλονίκη Ο Γιάννης Μπουτάρης και στην Πάτρα ο Δημήτρης Κατσικόπουλος.