Ο Σον Κόνερι και η σύζυγός του διώκονται για φοροδιαφυγή 1, 6 εκατομ ευρώ

 

 

Ο σκωτσέζος ηθοποιός Σον Κόνερι και η γαλλικής καταγωγής σύζυγός του Μισελίν διώκονται για πιθανολογούμενη φοροδιαφυγή ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ μετά από αγοραπωλησίες ακινήτων που έκαναν στο νότιο τμήμα της Ισπανίας, σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επικαλούνται τα σημερινά ισπανικά μμε, τα οποία αναφέρονται στην υπόθεση με τον κωδικό “Γκολντφίνγκερ” απ’ αφορμή τον τίτλο της ταινίας του Τζέιμς Μποντ στην οποία πρωταγωνίστησε ο διάσημος αυτός ηθοποιός.

 

Η φοροδιαφυγή αφορά την πώληση ακινήτων στην περιοχή της Μάλαγα από επιχείρηση που σχετίζεται με τον διάσημο πρώην Τζέιμς Μποντ, αναφέρουν πηγές από την περιοχή της Μαρμπέγια όπου ο κ. Κόνερι διέθετε μια πολυτελή βίλα μέχρι τα τέλη του 90.

Για τη βίλα αυτή ο 79χρονος μεγάλος ηθοποιός έχει ήδη ερευνηθεί δικαστικά από το 1999, γιατί ο χώρος της βίλας κοντά στην Μαρμπέγια έχει χαρακτηριστεί “αμφισβητούμενος” από ερευνητές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκεί αυτή η πολυτελής κατοικία.

Σημειώνεται ότι όλη η περιοχή της Μαρμπέγια τα τελευταία χρόνια “ταρακουνήθηκε” από τις συνεχείς αποκαλύψεις οικοδομικών και κατασκευαστικών σκανδάλων.