Αυστραλία: Ο “Κροκοδειλάκιας” κατηγορείται για φοροδιαφυγή

 

 

Τελικά ο “Κροκοδειλάκιας” δεν ξέφυγε από τα σαγόνια της …εφορίας! Πάνε πέντε χρόνια από τότε, που ο Αυστραλός ηθοποιός Πολ Χόγκαν μπήκε στο στόχαστρο της εφορίας.

 

” Ας με πιάσουν αν μπορούν οι άθλιοι”, φωνάζει δημόσια και απολαμβάνει τη ζωή του στις ΗΠΑ, με τη συμπρωταγωνίστρια του στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία “Κροκοδειλάκιας” που τον έκανε πολυεκατομμυριούχο.

Ως γνωστό η Λίντα Κοζλόφσκι έγινε και σύντροφος της ζωής του, αφού προηγουμένως ο Πολ χώρισε την πρώτη του σύζυγο, Νολίν.

Αυτό, δεν έγινε χωρίς συνέπειες, λένε οι άνθρωποι του κύκλου του αλλά και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν τη δραματική αλλαγή του ανθρώπου που από απλός ελαιοχρωματιστής, ταυτισμένος με τον απλό λαό, στα μάτια όλου του κόσμου έγινε, στο νέο κεφάλαιο της ζωής του, ο νεόπλουτος που αφήνει την πρώτη σύντροφο της ζωής του και τα παιδιά του για μια νεότερη και γοητευτικότερη κατά πολύ, γυναίκα.

Τώρα ο Χόγκαν πρόκειται να αντιμετωπίσει το Ανώτατο Δικαστήριο γιατί τα ‘σαΐνια’ της Εφορίας και το Wickeby – σώμα ειδικά εκπαιδευμένων ντετέκτιβ με αρμοδιότητα να κυνηγούν τους εύπορους φοροφυγάδες – έχουν στοιχεία αδιάσειστα ότι δεν δήλωσε τα έσοδά του.

Απέκρυψε, λένε οι κατηγορίες εναντίον του, πολλά εκατομμύρια.

 

iKypros