Μια πόλη που δεν την αγγίζει η οικονομική κρίση…….

Η Άρτα είναι μια πόλη που δεν την αγγίζει η οικονομική κρίση.
Αυτό οφείλεται στο γνωστο μας κ΄Αντιδήμαρχο.  Τα καταστήματα έχουν τόση δουλειά που δεν προλαβαίνουν τους πελάτες,

γι αυτό ο γνωστός κ. Αντιδήμαρχος έχει αφήσει δεκάδες μικροπωλητές απο τη συμπαθέστατη τάξη των τσιγγάνων όχι των ντόπιων αλλά ξένων, που δεν εχουν  άδεια μικροπωλητή και οργώνουν την κεντρική αγορά διαθέτοντας την πραμάτεια τους. Οι  καταστηματάρχες τους αγναντεύουν. Για να εξηγούμαστε κύριε αντιδήμαρχε, για να αποκτήσει κάποιος άδεια μικροπωλητή πρέπει να είναι  κάτοικος της πόλης τουλάχιστον δύο χρόνια.

Έχουμε δε τόσα πολλά χρήματα εμείς οι δημότες που τα δίνουμε στον κ. αντιδήμαρχο και τα σκορπάει ασύστολα. Πότε με μπάρες σιδερώστρες, πότε με αλλον τύπου μπάρες ,πότε με κολονάκια. Ανάλογα με τη ζήτηση και την προσφορά. Όσον αφορά τον κ. Δήμαρχο δεν τον βλέπουμε.

Αμ’ ο αλλος  κ. Αντιδήμαρχος έχει το πάνω χέρι. Χρήματα απο την ευρωπαική ένωση για να σταματήσουν οι χωματερές και να γίνει χυτά εμείς φαίνεται πως δεν πήραμε μία. Αλλιώς δεν εξηγείται ο σκουπιδότοπος στο πάρκιν των φορτηγών.

Τρείς φωτογραφίες απο το parking των φορτηγών

Υ.Γ Έχουμε απορία. Θα σοβαρευτούν καμμιά φορά. Έχει πλάκα να θέλουν να γίνουν δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι του μεγάλου δήμου με τον Καλλικράτη. Ξέχασα να σας πω πως το καλύτερο μέρος της Άρτας τα ψαροπλιά πάει κι αυτό. Βιάστηκαν και το παρέδωσαν. Ακούμε για 25 χρόνια σε ιδιώτη. Βιάστηκαν πολύ για αυτό το θέμα και μάλιστα 6 μήνες περίπου πρίν τις εκλογές.