Νέο Δ.Σ από την Αερολέσχη Άρτας

Η Αερολέσχη Άρτας ανακοινώνει το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από την Γενική Συνέλευση της και έχει ως εξής

Πρόεδρος              Τάτσης Γιώργος
Αντιπρόεδρος         Κατσαούνος Χρήστος
Γραμματέας           Ζάγκλης Γιώργος
Ταμίας                  Γάτας Γιώργος
Μέλη                    Καλιακάτσος Κίμωνας, Μόγιας Μάξιμος , Χαρμπής Ευάγγελος

Στόχος του νέου ΔΣ είναι να δημιουργηθεί στην περιοχή μας ικανή αεραθλητική υποδομή ,έτσι ώστε να γίνει η ο νομός Άρτας το κέντρο των αεραθλητών της ευρύτερης περιοχής.  προσελκύοντας νέα μέλη και αναπτύσσοντας έτσι το αεροπορικό και αθλητικό πνεύμα.
Με την ευκαιρία αυτή ανακοινώνουμε ότι υπάρχουν δύο ενεργά τμήματα αυτή τη στιγμή , ο αερομοντελισμός και το αλεξίπτωτο πλαγιάς, μέλη των οποίων ήδη έχουν συμμετέχει σε εκδηλώσεις και συναντήσεις γειτονικών αερολεσχών.
Καλούμε λοιπόν όλους όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν η να βοηθήσουν την προσπάθειά μας να είναι δίπλα μας, μιας και φέτος η Αερολέσχη Άρτας γιορτάζει τα 15 χρόνια από την ίδρυσή της.