Κλινικές ΜΕΘ

Γ. Παπανδρέου: Παραδίδουμε 77 ΜΕΘ

«Όπως είχαμε δεσμευθεί, για μας η Κοινωνική Πρόνοια και η Υγεία είναι προτεραιότητα, και ήδη παραδίδουμε 77 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία ώστε να μπορεί να αναβαθμιστεί η Δημόσια Υγεία», δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου,  στο Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι, συνοδευόμενος από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

«Την επόμενη χρονιά θα μπορέσουμε να στελεχώσουμε ακόμα περισσότερο τα νοσοκομεία μας», είπε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο οποίος επισκέφθηκε το Αττικό Νοσοκομείο.

Επανέλαβε ότι “έχουμε δεσμευτεί για την πρόσληψη τουλάχιστον 1.000 γιατρών, ενώ θα κάνουμε διαγωνισμό για την πρόσληψη 3.000 νοσηλευτών. Και αυτό σημαίνει ότι η δημόσια υγεία θα είναι πολύ πιο προσβάσιμη και ποιοτική για τους πολίτες της χώρας μας”.

Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, που άοκνα δούλεψαν τις τελευταίες εβδομάδες για να μπορέσουμε να προσφέρουμε και πάλι τις απαραίτητες υπηρεσίες στους ασθενείς και ιδιαίτερα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, όπως είχαμε δεσμευτεί».

Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ)